Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO veľkej pátracej akcie! Zmizla psychiatrická pacientka Tatiana: Odišla z obchodu, odvtedy ju nik nevidel

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

BANSKÁ BYSTRICA - Polícia zahájila veľkú pátraciu akciu po psychiatrickej pacientke Tatiane z Banskej Bystrice, ktorá včera odišla z domu. Zastavila sa v potravinách a odvety o nej nikto nemá žiadne informácie. Nevideli ste ju?

aktualizované 19:00 Policajtom pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici sa podarilo vypátrať nezvestnú 47-ročnú Tatianu z Banskej Bystrice, po ktorej bolo v utorok (27. 2.) vyhlásené pátranie. Informovala o tom polícia v stredu podvečer na sociálnej sieti.

FOTO veľkej pátracej akcie!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Polícia úpenlivo pátrala po 47-ročnej psychiatrickej pacientke Tatiane

Tá mala byť naposledy v telefonickom kontakte so svojou mamou 25. februára, kedy pravdepodobne odišla zo svojho bytu v Banskej Bystrici. Podľa najnovších informácií sa mala včera objaviť v potravinách v Malachove. Odvtedy ju však nikto nevidel.

Galéria: Veľká pátracia akcia po psychiatrickej pacientke Tatiane

Polícia tak dnes zahájila veľkú pátraciu akciu. "Včera sme vás informovali o nezvestnej 47-ročnej Tatiane z Banskej Bystrice. Polícia dnes dopoludnia v snahe nájsť nezvestnú vykonala pátraciu akciu v lesnom poraste nad mestskou časťou Pršianska terasa. Do akcie sa zapojilo niekoľko desiatok policajtov so služobným psom, príslušníci HaZZ ako aj dobrovoľní hasiči z Badína a Sásovej," poznamenala banskobystrická polícia na sociálnej sieti.

Pátracia akcia po nezvestnej prebieha nad Banskou Bystricou, kde mala z obchodu smerovať. Zatiaľ sa ju však nepodarilo nájsť. Žena je vysoká 175 centimetrov, štíhlej postavy, má stredne krátke blond vlasy a modré oči. Opis oblečenia nie je známy. V prípade spozorovania nezvestnej osoby je potrebné ju umiestniť do bezpečia a volať na policajné číslo 158. 

Viac o téme: PátraniePolícia Banská BystricaTatiana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu