Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalšia rana! Dlhé týždne pátrania majú tragickú dohru: Ludvíka (†31) našli bez známok života

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Pohotovostný pátrací tím)

ŽITAVANY - Len nedávno sme vás informovali o tragickom konci pátrania po 38-ročnom Martinovi, ktorý odišiel z domu. O pár minút na to záchranné systémy opäť oznámili smutnú správu. Tragicky skončilo aj niekoľkotýždňové pátranie po Ludvíkovi Ď.. Informáciu potvrdila aj polícia.

archívne video

Nočné pátranie po stratenom skialpinistovi v Západných Tatrách (Zdroj: hzs.sk)

Záchranné pátracie tímy ako aj polícia od 13.1. 2024 úpenlivo pátrali po Ludvíkovi Ď., ktorý v osudný deň odišiel z miesta trvalého bydliska v Žitavanoch. Blízkym však nedal žiadne informácie o tom, kam smeruje a ani sa odvtedy s nikým neskontaktoval. Rodina mala preto obavy a okamžite začala po mladom 31-ročnom mužovi pátrať. Zapojili sa pátracie tímy aj polícia. 

Ďalšia rana! Dlhé týždne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia)

Napriek niekoľkým rozsiahlym pátracím akciám sa im však nedarilo muža nájsť. "Po nezvestnom sme vykonali viaceré pátracie akcie žiaľ, neboli úspešné. Naši pátrači a dobrovoľníci však vynaložili obrovské úsilie, už v prvý deň jeho nezvestnosti," poznamenal Pohotovostný pátrací tím na sociálnej sieti.

Viac ako mesiac od zmiznutia sa ho podarilo nájsť. Žiaľ, už neskoro. Informáciu potvrdila aj polícia. "Ďakujeme všetkým za pomoc a zdieľanie. Osoba bola vypátraná, žiaľ bez známok života. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť," poznamenali s obrovským smútkom.

Viac o téme: TragédiaPátranieLudvík Ď.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu