Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čierny začiatok týždňa! Za 24 hodín našli až štyroch mŕtvych: TÍTO muži sa už domov nevrátia

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj, Polícia Slovenskej republiky, FB/Záchranný systém Slovensko - Pátranie po osobách)

BRATISLAVA - Začiatok týždňa sa začal naozaj tragicky. Polícia vyhlásila pátrania po viacerých osobách, ktoré boli nezvestné. Žiaľ, v prípade štyroch mužov museli oznámiť smutné správy. Alfonz, Andrej, Nicolas a Patrick sa už domov nevrátia. Záchranné a pátracie zložky ich našli, bohužiaľ, neskoro.

Záchranný Systém Slovensko v utorok oznámil smutnú správu. Nezvestný Alfonz J. sa našiel, no žiaľ, neskoro. Po 61-ročnom Alfonzovi z Košíc vyhlásili pátranie 3. marca. "V mene celého tímu Záchranný Systém Slovensko a všetkých členov ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH vyjadrujeme rodine a priateľom úprimnú sústrasť," uviedli na sociálnej sieti.

Čierny začiatok týždňa! Za
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: KR PZ Košice)

Na Slovensku sa pátralo aj po Nemcovi Patrickovi U., ktorý v polovičke februára spadol do Dunaja v rakúskej oblasti Lobau vo Viedni z cisterny. O pomoc tak požiadali aj slovenské úrady. 41-ročného muža videli naposledy 14. februára o 9.50 h a odvtedy po otcovi troch detí nebolo stopy. Ako však v pondelok večer oznámil Záchranný Systém Slovensko, Patricka našli mŕtveho.

Čierny začiatok týždňa! Za
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Záchranný Systém Slovensko)

V pondelok oznámili ďalšie dva tragické konce pátrania

Ako sme vás včera informovali, v pondelok našli mŕtveho 22-ročného Nicolasa G. z Handlovej. Všetky pátracie tímy aj polícia po ňom pátrali niekoľko týždňov. Našli ho však tiež neskoro.

Nicolas G.
Zobraziť galériu (5)
Nicolas G.  (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

V pondelok tiež požiadala trenčianska polícia verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 51-ročnom Andrejovi L., ktorý bol nezvestný od nedele rána 3. marca. Muža naposledy videli o 9.30 h, keď odišiel z chaty v obci Lazy pod Makytou, časť Tisové v Púchovskom okrese na neznáme miesto. Odvtedy o sebe nepodal žiadnu správu. Ešte v ten deň však úrady oznámili, že Andreja našli, ale bohužial, neskoro.

Tragický záver pátrania po Andrejovi L.
Zobraziť galériu (5)
Tragický záver pátrania po Andrejovi L.  (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Viac o téme: TragédiePátrania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu