Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

EXKLUZÍVNE U ministra Rašiho straší! Sú za tým Remišovej exotické nákupy: Duch LUXUSU aj paranormálny jav

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Na rezorte investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie sa podľa jeho šéfa Richarda Rašiho (Hlas-SD) deje niečo naozaj zvláštne. Okrem luxusnej sedačky za tisice, ktorú do kancelárie zapracovala ešte jej bývalá šéfka Veronika Remišová tak v Rašiho kancelárii straší aj niečo iné. Tie sumy za exotický nábytok to však neprekoná.

Hojdajúci sa luster v kancelárii Richarda Rašiho (Zdroj: MIIRI)

Predražená luxusná sedačka či na mieru vyrobený drevený stôl nie sú jedinými prekvapeniami, z ktorých sa šéfovi rezortu investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Richardovi Rašimu zatočila po príchode na ministerstvo hlava. Po predchodkyni Veronike Remišovej mu zostalo nielen dedičstvo v podobe týchto kúskov, ale aj kancelária na najvyššom, 26. poschodí ministerstva.

Tá počas veterných dní, ktorých máme v poslednom čase naozaj požehnane, doslova a do písmena ožíva. Teda, konkrétne veľký luster nad ministrovým pracovným stolom, ktorý si vtedy žije vlastným životom. „U nás sú na ministerstve fukoty nielen keď je veľa roboty, ale aj vtedy, keď fúka vietor a z práce sa nám všetkým točí hlava,“ ukazuje šéf rezortu s úsmevom rozkývaný luster, na ktorý si musel zvykať. Svojim návštevám tak počas ufučaných dní ponúka k rokovaniam aj bonus v podobe mierne hororového zážitku. Pozrite sa na to!

Richard Raši
Zobraziť galériu (4)
Richard Raši  (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Do jednej z najvyšších budov v Bratislave sa ministerstvo, ktoré dovtedy sídlilo na siedmich miestach v Bratislave, postupne presťahovalo v rokoch 2022 a 2023 ešte pod vedením Veroniky Remišovej. Tá okrem predraženého nájomného investovala aj do nového nábytku, čo sa stalo terčom kritiky súčasného šéfa rezortu Rašiho.

Veronika Remišová
Zobraziť galériu (4)
Veronika Remišová  (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

V kanceláriách totiž po nej zostali také kúsky, akými sú talianska sedačku za 8100 eur, nemecký ručne vyrezávaný stôl za 14-tisíc eur či 280 luxusných vešiakov. Aj keď Raši považuje takéto nábytky na ministerstva za zbytočné, ich predaj sa neplánuje. Bolo by to absolútne nerentabilné, lebo žiadny kupec nedá za ne sumu, za ktorú ich Remišová nakúpila.

EXKLUZÍVNE U ministra Rašiho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky)

Viac o téme: Richard RašiHlas-SDMinisterstvo investícií regionálneho rozvoja a informatizácieMIRIOtáčajúci sa luster
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu