Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bývalý šéf Mikulcovej kancelárie mal havarovať pod vplyvom alkoholu: Z miesta chcel údajne utiecť

Roman Mikulec a Peter Dobos Zobraziť galériu (2)
Roman Mikulec a Peter Dobos (Zdroj: minv.sk)

BRATISLAVA – Bývalý generálny riaditeľ kancelárie exministra vnútra Romana Mikulca Peter Dobos mal v sobotu v noci havarovať na Račianskej ulici v Bratislave. Z miesta nehody chcel údajne utiecť, ale zastavila ho pohotovostná motorizovaná jednotka, ktorá ho podrobila dychovej skúške na alkohol.

archívne video

Andrej Danko mal dopravnú nehodu (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Dobos v noci z piatka na sobotu na motorovom vozidle značky BMW X5 vošiel do priekopy. Test na alkohol bol podľa informácii Plusky pozitívny a vodič tak skončil v CPZ-tke. Potvrdili to dva zdroje z prostredia orgánov činných v trestnom konaní. Súd mal exriaditeľa Mikulcovej kancelárie odsúdiť so štvormesačnou podmienkou na 2 roky a uložil mu trojročný zákaz viesť motorové vozidlo.

Roman Mikulec a Peter Dobos
Zobraziť galériu (2)
Roman Mikulec a Peter Dobos  (Zdroj: minv.sk)

"Môžeme potvrdiť, že policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave boli v sobotu (03.02.2024) v skorých ranných hodinách vyslaní na Račiansku ulicu, kde došlo k dopravnej nehode. Vodič vozidla bol podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom. Z toho dôvodu bolo v danom prípade vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ktoré bolo ukončené podaním obžaloby na príslušný mestský súd," uviedla pre Topky hovorkyňa KR PZ v Bratislave Jana Šimunková.

Viac o téme: NehodaPeter Dobos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu