Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Skylink výrazne zdražel a predstavil novinku: Koľko po novom zaplatíte? Existujú však aj výnimky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Operátori Skylink a freeSAT, ktorá je členom "rodiny Skylink", zvyšujú ceny za svoje služby. Zdraženie sa teda týka satelitného i internetového vysielania. Okrem zdraženia balíčkov však došlo aj k iným úpravám a novinkám. Niektorým klientom sprístupní obsah z videoslužby Apple TV+. Pozrite sa, koľko po novom zaplatíte za váš balíček programov. Pre niektorých zákazníkov však platí výnimka.

Novinkami v ponuke satelitnej služby Skylink a internetovej Skylink Live TV sú od februára programové balíky Canal+ Komplet (11,90 €/mesiac), Kombi+ Apple TV+ a Premium. Balíček CANAL+ sa rozširuje o program CANAL+ Sport 2, ktorý bude vysielať živé prenosy ženského tenisu. Z pôvodných 7,49 eur mesačne porastie balíček na sumu 9,99 eur.

Zvýšením cie prešli aj ďalšie balíčky ako Mini (zo 6,90 eur na 8,40 €), CS (zo 7,40 € na 10,05 €) či Smart (z 9,90 € na 11,60 €). Flexi10 a Film Europe z ponuky vyradili. Balíček Exxtra prechádza zlúčením s balíčkom Man-X, k zmene ceny však nedošlo.

Nový cenník od 1. februára 2024
Zobraziť galériu (2)
Nový cenník od 1. februára 2024  (Zdroj: Skylink)

K úpravám tiež pristupuje operátor freeSAT. Zdražuje balíček Mini (zo 6,90 € na 8,40 €), zatiaľ čo balíček Man-X je vyradený z ponuky. Jeho obsah je teraz dostupný v rámci balíčka freeSAT Active.

Existujú v súčasnosti však aj výnimky, ktorých sa zvýšenie cien zatiaľ netýka. Týka sa zákazníkov, ktorí majú zaplatené predplatné za obdobie dlhšie ako do 1. februára 2024 alebo majú cenu dohodnutú na 12 alebo 24 mesiacov. Nové ceny sa na nich začnú vzťahovať až po skončení tohto obdobia.

AppleTV priamo v službe Skylink TV

„Zákazníci Skylinku budú mať jednoduchý prístup k filmom a seriálom Apple TV+ priamo vo svojej službe Skylink Live TV, takže nie je nutná ďalšia samostatná aplikácia ani predplatné. Apple TV+ ponúka prémiové dramatické aj komediálne seriály, atraktívne celovečerné filmy, originálne dokumenty a zábavu pre celú rodinu,“ uviedla platforma s tým, že teda nie je potrebná žiadna ďalšia samostatná aplikácia alebo predplatné.

Zákazníci freeSAT aj Skylinku dostanú ponuku na nové balíčky Kombi+ spolu s Apple TV+ za 21,90 eura a balíček Premium (Kombi+, Apple TV+ a balíček HBO Standard) za 24,90 eura.

Viac o téme: ZdraženieSkylinkTelevíziaFreesat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu