Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Otrasný prípad z Popradu: Zo šachty sa šíril hnilobný zápach! Policajti objavili mŕtve telo v hroznom stave

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Zachar, Getty Images)

POPRAD - Na popradskom sídlisku Juh objavili v šachte mŕtveho muža. Polícia jeho totožnosť zatiaľ nepozná a podľa prvých zistení mal v šachte ležať dlhšiu dobu. Na mieste zasahovali policajné aj hasičské zložky.

archívne video

Pri Senci objavili v jazere dve mŕtve telá! (Zdroj: Topky.sk/Maarty)

O prípade, ktorý sa stal v stredu okolo jednej hodiny popoludnia, informoval portál noviny.sk. Mŕtve telo vytiahli z kanalizačnej šachty na ulici Mládeže v Poprade, na mieste zasahovali hasiči aj policajti. "Na tiesňovú linku bol oznámený hnilobný zápach zo šachty," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdyová. "Naša jednotka za pomoci dýchacej techniky vliezla do šachty. Telo sme zabezpečili a vytiahli zo šachty von," priblížil veliteľ zásahu Hasičnského a záchranného zboru Poprad Patrik Hudák. Podľa ich informácií išlo o muža vo veku 40 až 50 rokov.

Obyvateľky bytovky pre portál povedali, že v šachte niekedy prespávali ľudia bez domova. Nateraz sa však nedá povedať, či aj mŕtvy muž patril medzi nich."Polícia v prípade začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Preveruje a zisťuje všetky okolnosti, za akých došlo k úmrtiu muža, ktorého totožnosť zatiaľ nie je známa," uzavrela Ligdayová.

Viac o téme: ŠachtaMŕtvolaPoprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu