Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Útok nožom v košickom byte: Opitá žena (27) bodla muža a následne havarovala s deťmi v aute

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KOŠICE - V prípade utorkového (16. 1.) bodnutia muža v jednom z bytov v košickej mestskej časti (MČ) Šaca obvinila polícia 27-ročnú ženu. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová, žena po útoku narazila autom do zvodidiel, pričom v ňom boli aj deti. V dychu jej namerali alkohol.

Muža vo veku 28 rokov mala za presne nezistených okolností bodnúť nožom do oblasti hrudníka. Policajti prijali oznámenie po 2.00 h. "Osoba podozrivá zo spáchania skutku sa už na mieste činu v čase príchodu policajtov nenachádzala. Počas získavania prvotných informácií z miesta činu však policajti zistili, že podozrivá osoba mala byť účastníkom dopravnej nehody, ku ktorej došlo na štátnej ceste I/16 v smere z košickej MČ Šaca do centra Košíc," spresnila Ivanová s tým, že žena najprv narazila do zvodidiel na ľavej strane, odkiaľ sa auto odrazilo do pravého jazdného pruhu, kde opäť narazilo do zvodidiel, kde zostalo stáť.

Archívne video

Ďalší brutálny prípad v Bratislave: V byte našli dve mŕtve telá (Zdroj: Topky/Maarty)

Pri dopravnej nehode sa vodička ani dve maloleté osoby, ktoré boli vo vozidle, nezranili. "Vodička si však nesplnila povinnosti účastníka dopravnej nehody alebo škodovej udalosti a z miesta odišla," dodala Ivanová.

Ženu vypátrali na jednej z ulíc v Šaci. Zadržali ju a obmedzili na osobnej slobode. V dychu jej namerali 0,69 promile alkoholu. Na zistenie prítomnosti iných návykových látok jej odobrali biologický materiál. Policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvinenej do vyšetrovacej väzby. V prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na päť až 12 rokov.

Viac o téme: NehodaNôžDetiBodnutiePolícia útok KošiceŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu