Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Opozícia pácha ekonomickú a hospodársku vlastizradu na európskej pôde, tvrdí premiér

Robert Fico
Robert Fico (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Opozícia pácha ekonomickú a hospodársku vlastizradu na pôde Európskeho parlamentu a Európskej komisie. Po výjazdovom rokovaní vlády to povedal premiér Robert Fico (Smer-SD).

Opoziční predstavitelia podľa Fica na stretnutiach europarlamentu a Komisie žiadajú, aby vláde SR obmedzili hlasovacie právo v orgánoch Európskej únie (EÚ). Žiadajú, aby Slovensku pozastavili eurofondy, tvrdí. "Ostro protestujem proti tomu, že predstavitelia terajšej opozície priamo vypisujú listy na Európsku komisiu a predstaviteľom európskych inštitúcií. Protestujem proti tomu, že v týchto listoch otvorene klamú," povedal Fico. Opozícia tak podľa neho škodí Slovensku a najmä ľuďom.

archívne video

Robert Fico si myslí, že nie je prekvapivé, ak sa prezidentka vraj postavila za Daniela Lipšica (Zdroj: Facebook/Robert Fico)

"Opozícia ide znovu tou cestou, lebo vie, že nás nevie poraziť ani programovo, ani svojou odbornosťou a profesionalitou, tak sa rozhodla, že pôjde cestou likvidácie verejných financií, ekonomického terorizmu na pôde EÚ a robenia zlého za každú cenu," skonštatoval predseda vlády.
 

Viac o téme: ListyPoškodeniePremierOpozíciaVlastizradaRobert Fico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu