Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia obvinila 15-ročného mladíka zo Starej Ľubovne z dvoch trestných činov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

STARÁ ĽUBOVŇA - Zo zločinu krádeže, ako aj z trestného činu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku bolo okresným vyšetrovateľom v Starej Ľubovni vznesené obvinenie 15-ročnému miestnemu chlapcovi. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Začiatkom decembra pri autobusovej stanici pristúpil k mužovi, ktorý práve vykonával malú potrebu, z vrecka nohavíc mu vybral peňaženku a utiekol preč," uviedla Ligdayová. Okradnutý muž v nej mal osobné doklady, bankomatovú kartu, finančnú hotovosť a ďalšie veci. Mladík si podľa hovorkyne ponechal peniaze i bankomatovú kartu, všetko ostatné vyhodil do koša.

archívne video 

Polícia obvinila z vraždy ženy jej 30-ročného syna (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

"Zamieril do obchodného domu, kde si nakúpil, no pri samoobslužnej pokladni k platbe kartou nedošlo. Ani opakovaný pokus o zaplatenie kartou nebol úspešný a tak musel tovar vrátiť späť do regálov. Z obchodu odišiel a snažil sa v bankomate použiť kartu na výber hotovosti, neúspešne," povedala Ligdayová a dodala, že poškodeným bol 66-ročný muž z obce Jakubany.

Viac o téme: Polícia Obvinenie Stará ĽubovňaTrastný čin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu