Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brutálny útok na majiteľa autoumyvárne! Dvaja muži ho bezhlavo mlátili palicami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - Trest odňatia slobody až na 12 rokov hrozí dvojici mužov vo veku 30 a 34 rokov, ktorí zbili 42-ročného majiteľa autoumyvárne v Trnave. Polícia šoféra, ktorí ich na miesto činu doviezol, vypátrala do hodiny a krátko na to zistili aj totožnosť útočníkov. Sú obvinení zo zločinu lúpeže spolupáchateľstvom, informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"Dvojicu doviezol na jednu z trnavských autoumyvární ich známy, ktorý o ich pláne nemal mať žiadnu vedomosť. Muži vošli dnu a od majiteľa mali pýtať peniaze. Vzápätí ho začali biť kovovými predmetmi, ktoré našli na mieste," opísala hovorkyňa.a

archívne video

Muž v bratislavskom podniku napadol druhého muža, hrozí mu väzenie (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Muža najskôr jeden z nich udrel do chrbta, a potom, ako spadol na zem, ho obaja bili po celom tele. "Jeden útočník mu mal dokonca tlačiť kovový predmet na krk," podotkla hovorkyňa. Napadnutý muž im však požadovanú hotovosť odmietol dať, preto mu strhli z krku tri retiazky v hodnote viac ako 1700 eur a odišli preč. Muži sú stíhaní väzobne, policajti oboch eskortovali do väznice v Leopoldove. Napadnutý muž skončil v nemocnici.

Viac o téme: ŠoférZločinPolícia útok Autoumyváreň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu