Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Polícia pátra po 15-ročnej Terézii Verešovej, odišla z Centra pre deti a rodiny

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 15-ročnej Terézii Verešovej z Bánoviec nad Bebravou. Verešová odišla ešte 10. novembra o 17.00 h z Centra pre deti a rodiny v Trenčíne-Zlatovciach na doposiaľ neznáme miesto a nepodala o sebe žiadne správy. Informovala o tom v utorok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Nezvestná je vysoká 160 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé vlasy dlhé po plecia. Naposledy mala na sebe oblečenú čiernu mikinu s bielym nápisom, modré rifle a obuté mala ružové tenisky. "Akékoľvek informácie k pobytu nezvestnej oznámte na známom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na Facebooku Polícia SR - Trenčiansky kraj," vyzvala verejnosť polícia.

Polícia pátra po 15-ročnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/KR PZ v Trenčíne)

Polícia pátra aj po 12-ročnej Natálii Lorencovej

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 12-ročnej Natálii Lorencovej z Trenčína. Natália Lorencová v utorok o 7.45 h odišla spred školy na Veľkomoravskej ulici v Trenčíne na neznáme miesto. Doposiaľ o sebe nepodala žiadne správy. Informovala o tom v utorok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Nezvestné dievča je vysoké 167 centimetrov, štíhlej postavy, má približne 50 kilogramov. Má vlasy bledohnedej farby, rovné, dlhé po plecia, oči tmavohnedej farby, nosí dioptrické okuliare s čiernym rámom. Má výrazne kolísavú chôdzu. "Naposledy mala na sebe oblečenú oversize mikinu sivej farby s kapucňou značky Nevada dlhú po pás, čierne kapsáčové dlhé nohavice, čiernu zimnú bundu dlhú po pás a obuté mala tenisky bielej farby bez označenia. Pri sebe mala štvorčekovaný čierno-biely ruksak značky Vans," poznamenala polícia. "Akékoľvek informácie k pobytu nezvestnej oznámte na známom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na Facebooku Polícia SR - Trenčiansky kraj," vyzvala verejnosť polícia.

 

🙏 POMÔŽTE NÁM PRI PÁTRANÍ PO NEZVESTNEJ 12-ROČNEJ NATÁLIE 🙏 👉 12-ročná Natália Lorencová z Trenčína odišla dnešného...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Tuesday, November 14, 2023
Viac o téme: PátraniePolícia Terézia Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu