Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Strašidelné ráno v Piešťanoch: Len 14-ročný školák prechádzal cez cestu, keď ho náhle zrazilo auto!

(Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj)

BRATISLAVA - Štrnásťročný chlapec utrpel vážne zranenia po tom, ako ho v piatok ráno na priechode pre chodcov v Piešťanoch zrazilo auto. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

 

NA PRIECHODE ZRAZIL 14 R. TÍNEDŽERA, POLICAJTI ZADRŽALI MUŽOVI VODIČÁK Piešťanskí dopravní policajti riešili dnes ráno...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, October 27, 2023

K dopravnej nehode došlo na Krajinskej ulici. "Školák práve prechádzal cez priechod a tesne pred chodníkom ho v smere na obec Banka zachytilo prednou pravou časťou osobné auto," priblížili policajti. Silný náraz spôsobil chlapcovi viaceré zranenia, s ktorými ho záchranári okamžite previezli do nemocnice.

archívne video

Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Policajti podrobili vodiča dychovej skúške na alkohol, ktorá bola negatívna. "Z dôvodu podozrenia na závažné porušenie dopravných predpisov zo strany vodiča, nedanie prednosti chodcovi, mu policajti na mieste nehody zadržali vodičský preukaz," dodala polícia. Presné príčiny a okolnosti, za ktorých k nehode došlo, budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaZraneniePolícia Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu