Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kamionista z Ukrajiny po nehode na Orave nafúkal viac ako tri promile

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

PÁRNICA - Po dopravnej nehode v Párnici v okrese Dolný Kubín nafúkal 41-ročný kamionista z Ukrajiny viac ako tri promile alkoholu. V utorok o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

archívne video

Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Dodala, že k nehode došlo v pondelok (23. 10.) na ceste prvej triedy v Párnici. Na základe doterajšieho vyšetrovania policajti zistili, že 41-ročný vodič z Ukrajiny viedol nákladné motorové vozidlo značky Renault v smere od Kraľovian. "Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k stretu s protiidúcim nákladným autom značky Man," priblížila Kremeňová.

Kamionista z Ukrajiny po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Po nehode sa ukrajinský vodič podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 3,29 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu. U druhého vodiča alkohol nezistili. Pri nehode sa nikto nezranil. "V súvislosti s touto udalosťou už 41-ročný vodič čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," dodala Kremeňová.

Viac o téme: AlkoholNehodaKamionistaPolícia Ukrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu