Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Mrazivé podrobnosti tragédie! Muž ležal uprostred diaľnice len v slipoch, zrazilo ho niekoľko áut: Čo tam robil?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

ŽILINA - Vážna dopravná nehoda sa stala včera večer na diaľnici D1 v smere na Žilinu. Uprostred vozovky ležalo takmer nahé telo 40-ročného muža, ktorého zrazilo niekoľko áut. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Polícia včera večer zasahovala pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D1 v 140 km v smere na Žilinu od Dubnice nad Váhom. "Polícia na mieste dokumentuje dopravnú nehodu, pri ktorej mali viaceré motorové vozidlá prejsť osobu mužského pohlavia," informovala o tom v tom čase polícia na sociálnej sieti. 

Archívne video: Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec

Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

 

‼️UZATVORENIE DIAĽNICE D1 V SMERE NA ŽILINU‼️ Vodiči, z dôvodu vážnej dopravnej nehody na diaľnici D1 v 140 km v smere...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Tuesday, October 24, 2023

Podľa informácií tvnoviny.sk sa mal 40-ročný muž nachádzať uprostred vozovky polonahý. Na sebe mal len slipy. Momentálne sa špekuluje o viacerých možnostiach, ako sa muž na vozovku dostal. Mohol skočiť z mosta, pohybovať sa po diaľnici prípadne ho mohol niekto vyhodiť z auta. Presné príčiny úmrtia však ukáže až vyšetrovanie. Diaľnica bola v tomto úseku uzavretá viac ako päť hodín. Doprava bola presmerovaná cez Dubnicu nad Váhom na Ilavu.

FOTO Mrazivé podrobnosti tragédie!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Viac o téme: NehodaCestaDiaľnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu