Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brutálne zábery z miesta nehody: Auto skončilo úplne zdemolované! Pri pasažieroch museli stáť všetci svätí

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

BACÚCH – V Bacúchu v okrese Brezno došlo vo štvrtok k dopravnej nehode nákladného a osobného motorového vozidla. Nákladné auto je skrížené cez oba jazdné pruhy štátnej cesty I/66 a z tohto dôvodu je aktuálne úplne neprejazdná. Informoval o tom Jozef Fekiač z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.

 archívne video

Požiar poľa pri Moste pri Bratislave (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

"V havarovanom osobnom motorovom vozidle sa nachádzali dve zakliesnené osoby, ktoré príslušníci HaZZ vyslobodili prostredníctvom hydraulického zariadenia. Poskytli im predlekársku prvú pomoc a následne odovzdali posádkam záchrannej zdravotnej služby," uviedol Fekiač.Na mieste zasahuje 11 hasičov na piatich kusoch techniky. Havarované autá zabezpečili proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín.

Brutálne zábery z miesta
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Podľa informácií polície mal "46 – ročný vodič kamiónu z doposiaľ neznámych príčin prejsť do protismeru, kde došlo k zrážke s osobným autom zn. Mercedes. Pri nehode sa zranila 50 – ročná vodička a jej 47 – ročný spolujazdec, občan Rakúska," priblížili na sociálnej sieti.

 

VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA NA HOREHRONÍ ‼ CESTA BUDE UZAVRETÁ EŠTE NIEKOĽKO HODÍN ‼ Dnes (19.10.) krátko popoludní došlo na...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Thursday, October 19, 2023

Zranení pasažieri boli prevezení do nemocnice. "Táto nehoda paralyzovala dopravu na ceste I/66, kde sa tvoria rozsiahle kolóny. Na miesto nehody smeruje špeciálne odťahové vozidlo z Banskej Bystrice, preto upozorňujeme vodičov, že cesta bude prejazdná až po odstránení kamióna, čo môže trvať niekoľko hodín. Na miesto dopravnej nehody bol prizvaný aj znalec z odboru dopravy, pričom bližšie okolnosti jej vzniku sú predmetom ďalšieho zisťovania," dodali muži zákona 

Viac o téme: NehodaNákladné autoOsobné autoHaZZBacúch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu