Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Polícia obvinila v súvislosti s útokom v Prievidzi 32-ročného muža

Ilustračná foto
Ilustračná foto (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

PRIEVIDZA - Policajný vyšetrovateľ obvinil 32-ročného muža zo zločinu ublíženia na zdraví. Obvinený mal v stredu (4. 10.) večer na Ulici A. Mišúta bodnúť nožom 40-ročného muža. Informovala o tom v piatok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

archívne video

Nebezpečnému šoférovi nepomohol ani výkonný motor: Skončil v rukách polície (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Žilinský kraj)

"Muž mal v podnapitom stave po slovnej hádke bodnúť vreckovým nožíkom dvakrát do zadnej časti záhlavia a jedenkrát do oblasti chrbta 40-ročného poškodeného. Ten utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie a hospitalizáciu v nemocnici," opísali policajti. Podozrivého krátko po čine polícia zadržala a v zmysle zákona ho obmedzila na osobnej slobode.

V súčasnej dobe sa nachádza v cele policajného zaistenia.Policajný vyšetrovateľ spracuje podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. "Muž sa pritom vrátil 26. septembra z výkonu trestu odňatia slobody. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov," dodala polícia.

Viac o téme: PolíciaPrievidzaObvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu