Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dzurindovo stretnutie so Šimečkom na FOTO obletelo Slovensko: Expremiér náhle prezradil, o čom sa bavili!

Dzurinda povedal, o čom bolo stretnutie v hoteli Falkensteiner v Bratislave. Zobraziť galériu (2)
Dzurinda povedal, o čom bolo stretnutie v hoteli Falkensteiner v Bratislave. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Ak už má na svetlo sveta vyplávať záhadná paparazzi fotografia zo stretnutia medzi zásadnými lídrami, tak to musí byť ani nie mesiac pred voľbami. Presne toto sa "pošťastilo" predsedom Progresívneho Slovenska a Modrých. Expremiér Mikuláš Dzurinda sa totiž minulý týždeň stretol s Michalom Šimečkom, a tak boli všetci zvedaví, o čom sa na stretnutí rozprávali, a aby povedal aj svoju verziu.

archívne video

Predstavenie kandidátky strany Modrí, Most-Híd (Zdroj: TASR/ František Iván)

Dzurinda toto tajomstvo odhalil v relácii Na Telo Plus pre TV Markíza. Stretnutie so Šimečkom odhalil náhodný fotograf ešte minulý týždeň v bratislavskom v hoteli Falkensteiner. Samotné Progresívne Slovensko vydalo len stručné a všeobecné stanovisko o tom, že Šimečka sa s pánom Dzurindom rozprával aj na politickú nôtu, no samotný "Miki" odhalil čosi viac.

Do úvahy prichádzalo aj vzdanie sa v prospech PS

Viacerí, vrátane moderátora Michala Kovačiča v relácii, pracovali s možnou hypotézou, či sa pán Dzurinda nechystá vzdať boja v prospech PS, a práve na tomto stretnutí sa mohli o tejto téme rozprávať. Bývalý predseda vlády najskôr zahováral a zvyšoval hlas. "Pán Kovačič, ja som nikdy nesľúbil, že sa vzdám. Ja idem v Košiciach zabehnúť tridsiaty maratón, som štyridsiaty siedmy a som ani jeden nevzdal. A trápil som sa ako blázon. Toto nie je stav vzdávať sa. Chcem mu pomôcť! Čo to nechápete?! To s kým chcú urobiť? S kým chcú bojovať proti ficovcom? Však to je úplne jasné!" povedal o stretnutí so Šimečkom Dzurinda, pričom viackrát zopakoval, že vraj 25,9 percent voličov údajne nevie koho bude voliť, ale voliť napriek tomu chcú.

Dzurindovo stretnutie so Šimečkom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Nakoniec však už nemohol neodpovedať na otázku, a tak sa v relácii vyznal. "To bol obed, v polovici ktorého sa ma pán Šimečka veľmi inteligentným spôsobom opýtal či nezvažujem aj takéto alternatívy (vzdanie sa volieb, pozn.red.) a ja som mu veľmi civilizovaným spôsobom povedal, že to je absolútne absurdná idea a veľmi dobre sme si porozumeli a porozprávali sa," uzavrel Dzurinda. 

Viac o téme: StretnutieFotografiaMikuláš DzurindaMost-HídProgresívne SlovenskoMichal ŠimečkaModrí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu