Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Vodiči aj policajti iba vyvaľovali oči: Žena si to na bicykli strihla po D1! Spokojne prešla niekoľko kilometrov

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

PIEŠŤANY – Išla si, ako keby sa nič nedialo a bola to tá najnormálnejšia vec na svete. Vodičom na diaľnici D1 v smere od Piešťan na Hornú Stredu sa vo štvrtok naskytol nevídaný pohľad. Po krajnici sa presúvala na bicykli žena, ktorá pôsobila, ako by ju to, že ide po diaľnici, vôbec neznepokojovalo.

Video: Na diaľnici D1 sa bicyklovala žena! Prešla približne štyri kilometre 

Na diaľnici D1 sa bicyklovala žena! Prešla približne štyri kilometre (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Čudovať sa včera nestačili ani diaľniční policajti. „Barbie“ v ružovom tričku na bicykli si to strihla skratkou cez D1,“ poznamenali. Z incidentu zverejnili aj video, ktoré má slúžiť ako memento pre iných. „Pri pravom okraji diaľnice si veselo bicyklovala približne v úseku od Piešťan na Hornú Stredu. Nebojácne, popri nákladných autách prešla podľa vodičov, ktorí nám udalosť hlásili, asi 4 km," uviedli. Policajti jej síce pokutu nedali, ale rozhodne sme s jej správaním neboli ok.

Pripomenuli, že diaľnicu môžu používať len vodiči motorových vozidiel, iným účastníkom cestnej premávky je to zakázané. Okrem toho na diaľnici smie vodič motorového vozidla jazdiť rýchlosťou najmenej 80 km/h a na diaľnicu smie vchádzať a z diaľnice vychádzať len na miestach na to určených.

Viac o téme: BicykelŽenaDiaľnicaPolícia D1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu