Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prekliate letovisko Slovákov?! V Bibione došlo k ďalšej tragédii: 7-ročné dievčatko pohrýzla vretenica

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR)

BIBIONE – Prekliate letovisko Slovákov? Iba včera sme vás informovali o úmrtí slovenského dovolenkára v obľúbenom Bibione a už nastala v talianskom letovisku ďalšia tragédia, v ktorej zohrali hlavnú úlohu našinci. Iba 7-ročné slovenské dievčatko uštipla jedovatá vretenica.

Archívne video: Jed robí z krvi zrazeninu

Jed robí z krvi zrazeninu

Dievčatko bolo v Taliansku na dovolenke s matkou a ďalšími príbuznými, ktorí v Bibione trávili krátku dovolenku. Upozornil na to taliansky web Corriere Adriatico. K nešťastnej udalosti došlo v pondelok podvečer. Dievčatko sa v tom čase hralo na prašnej ceste blízko kríkového porastu. Príbuzní dievčatka zrazu začuli veľký krik, pribehli sa pozrieť, čo sa stalo a okamžite zavolali na tiesňovú linku.

Dievčatko bolo v sprievode matky vrtuľníkom prevezené do nemocnice v meste Portogruaro, kde jej bola poskytnutá primeraná starostlivosť. Našťastie je mimo ohrozenia života.

Prekliate letovisko Slovákov?! V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Slovákovi pomôcť nedokázali

Iba pred pár dňami talianske médiá informovali o úmrtí 62-ročného slovenského dovolenkára, ktorý sa s rodinou vybral do obľúbenej dovolenkovej destinácie v talianskom Bibione. Šesťdesiatdvaročný armádny generál vo výslužbe sa na elektrickej kolobežke vydal po cyklotrase, ktorá viedla z vnútrozemia do Bibione, no pri moste na benátskom pobreží došlo k obrovskej tragédii. Náhodný okoloidúci našli najskôr na ceste spadnutú kolobežku a potom si všimli, že pri ceste leží aj muž. Privolaní záchranári mu už pomôcť nedokázali. Lekár potvrdil poranenie hlavy, ktoré si muž spôsobil pri páde. 

Viac o téme: HadDievčatkoVretenicaUhryznutieDovolenkáriTalianskoBibione
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu