Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

MIMORIADNE Tragické ráno na bratislavskej Kuchajde: Pri jazere našli mŕtve telo! Už poznajú totožnosť

(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - S príchodom leta prakticky exponenciálne začína narastať riziko, že dôjde k nejakému úrazu, či ešte horšie - k smrti. Práve to sa zrejme odohralo v noci z pondelka na utorok, keďže v skorých ranných hodinách našli v blízkosti jazera Kuchajda v Bratislave telo bez známok života.

archívne video

Ľudia na prírodnom jazere vo Vajnoroch (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

Aktualizované: Bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková informovala, že nebohým, korého telo našli na Kuchajde, bol  52-ročný muž z Bratislavy. "Krátko po 5.00 h bolo na linke 158 oznámené spozorovanie ľudského tela bez známok života na vodnej hladine jazera Kuchajda," priblížila. Na mieste bolo zistené, že ide o muža, ktorého v pondelok (10. 7.) nahlásili ako nezvestného. "Privolaný obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie ako príčinu smrti a nariadil pitvu," spresnila.

 

HLADINA VYPLAVILA TELO MUŽA ➡ Policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava III počas včerajšieho dňa prijali...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, July 11, 2023

Na Kuchajde našli telo

Informuje o tom portál Refresher. Telo našli samotní policajti, pričom pri príchode na miesto nálezu už nejavilo známky života. Štátne orgány zatiaľ nechceli novinárom k prípadu nič povedať a nedozvedeli sme sa ani okolnosti za akých sa telo našlo. Usmrtenie osoby bude ďalej predmetom policajného vyšetrovania. Avšak už aj policajný príslišník na mieste potvrdil, že ide o mŕtvu osobu, no nateraz nie je isté, či ju našli v prírodnom kúpalisku, alebo bola nájdená na brehu pri jazere a tiež nie je jasný vek mŕtvej osoby.

Viac o téme: TeloNález Kuchajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu