Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čaputovej partner Juraj Rizman sa stal obeťou útoku! Zverejnil aj FOTO, vecou sa už zaoberá polícia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR - Dano Veselský)

BRATISLAVA – Partner prezidentky Zuzany Čaputovej má za sebou nepríjemnú skúsenosť. Svoje auto, zaparované v tom čase v bratislavských uliciach, našiel s dierou v streche. Kto má skutok na svedomí zatiaľ jasné nie je, vecou sa už zaoberá polícia.

Archívne video: Prezidentka Čaputová z návštevy v Lešti

Prezidentka Čaputová z návštevy v Lešti: Je to signál nielen spolupráce, solidarity, ale aj jednoty, ktorú tak teraz veľmi potrebujeme (Zdroj: TASR/Ján Krošlák)

K incidentu došlo minulý týždeň. Zo slov Rizmana vyplýva, že páchateľ si dal pri poškodzovaní jeho majetku záležať. „Prvou ranou strechu mojej Octavie neprerazil, ostala po nej len preliačina a poškodený lak. Druhá rana už karosériou prešla. Výška škody je autorizovaným servisom odhadnutá na minimálne 1600 eur,“ tvrdí.

 

Zatiaľ neznámy “fanúšik” mi minulý týždeň spravil takúto dieru do strechy môjho auta. Prvou ranou strechu mojej Octavie...

Posted by Juraj Rizman on Wednesday, June 7, 2023

V tom čase parkoval v bratislavskom Starom Meste na platenom, no nestráženom parkovisku. „Celú vec som samozrejme nahlásil polícii. Široko ďaleko nebolo nič odkiaľ by na strechu mohlo niečo padnúť, ostatné okolo stojace autá nik nepoškodil. Polícia vec vyšetruje ako poškodzovanie cudzej veci podľa paragrafu 245 Trestného zákona,“ uviedol.

Čaputovej partner Juraj Rizman
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram.com/zuzana_caputova)

„Po odkazoch na sociálnych sieťach, vulgárnych listoch a priamych vyhrážkach prišlo poškodenie auta... Nepochybujem, že to má súvislosť s tým s kým žijem a čo robím. Ak to mal byť odkaz - tak odpoveď je, že zastrašiť sa nedám. Ak to bola iba hlúpy spôsob vyjadrenia hnevu a frustrácie - tak odpoveď je, že toto ma neodradí,“ odkázal.

Viac o téme: Polícia útok Zuzana ČaputováJuraj Rizman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu