Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V kampani začína byť horúco! Pellegrini vytasil sexi posilu: Blondínka Nikol to rozpálila pikantnými fotkami

Strana Hlas oznámila novú posilu: Je ňou táto neznesiteľne sexi kráska! Zobraziť galériu (4)
Strana Hlas oznámila novú posilu: Je ňou táto neznesiteľne sexi kráska! (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Getty Images, Instagram/ nikolsolarova)

BRATISLAVA – Septembrové voľby sa blížia a za svojimi politickými súpermi nechce zaostávať ani strana Hlas. Jej predseda Peter Pellegrini tak v pondelok predstavil novú posilu, z ktorej spadla sánka všetkým mužom. Hlas sa tak rozhodol staviť na animálne pudy a do volieb vyráža s novou bohyňou politickej scény. Presvedčte sa sami, fotky, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani Playboy vám vyrazia dych.

Nová posila strany Hlas-SD: Nikol Solárová o svojich plánoch (Zdroj: Facebook/ Peter Pellegrini)

Nikol Solárovú ako novú posilu predstavil predseda strany Peter Pellegrini (Hlas-SD) už v pondelok (22. 5.). „Toto je Nikol, sociálna demokratka. (...) Ďakujeme, Nikol, som rád, že s nami spolupracuješ,“ napísal na sociálnej sieti. Krásna blondínka však Slovensku plánuje ponúknuť viac, ako len prázdne sľuby. Už v roku 2020 pôsobila ako asistentka poslanca Národnej rady Erika Ňarjaša (OĽaNO). Posledné dva roky pôsobila na pozícii manažéra obchodných vzťahov v spoločnosti AEN Trading.

V kampani začína byť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/ nikolsolarova)

Mladá kráska sa však vôbec nehanbí za svoje telo, aktívna je aj na sociálnej sieti Instagram, kde zverejňuje aj pikantné zábery. Úsmev tejto krásky tak môže ľahko učarovať nejednému politikovi, v pozore by však mali byť všetci chlapi.

V kampani začína byť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/ nikolsolarova)

Viac o téme: VoľbyHlasPeter PellegriniPellegriniSexiHlas-SDNikol SolárováSolárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu