Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rukojemnícka dráma na čerpacej stanici v Poprade: Muž nožom ohrozoval pracovníčku!

Benzínka Zobraziť galériu (2)
Benzínka (Zdroj: FB/Polícia SR)

POPRAD - Na čerpacej stanici v Poprade 24-ročný muž nožom ohrozoval pracovníčku, polícia ho zadržala. O incidente, ktorý sa stal v stredu dve hodiny po polnoci, informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.

Popradčan násilím roztiahol uzamknuté posuvné dvere na budove stanice, vstúpil dovnútra a prešiel za predajný pult k pracovníčke. "Žene priložil ku krku nôž a vyhrážal sa jej zabitím, v druhej ruke držal hrdlo od rozbitej fľaše," priblížila hovorkyňa. Na mieste incidentu zasahovalo niekoľko policajných hliadok, jeden z policajtov obvodného oddelenia Policajného zboru Poprad sa snažil mladého muža presvedčiť, aby sa vzdal.

Za využitia donucovacích prostriedkov ho následne príslušníci pohotovostného policajného útvaru Prešov zadržali. "Okresným popradským vyšetrovateľom je v prípade vedené trestné stíhanie vo veci zločinu obmedzovania osobnej slobody spáchaného v súbehu s trestným činom nebezpečného vyhrážania sa a s trestným činom poškodzovania cudzej veci," dodala Ligdayová. Aby nedošlo k zmareniu vykonávaných procesných úkonov v trestnom konaní, k prípadu momentálne viac informácií polícia neposkytne.

archívne video

Dráma na benzínke: Šofér otvoril dvere a náhle skolaboval, strhol sa boj o jeho život! (Zdroj: Polícia ČR)

Viac o téme: BenzínkaRukojemníciDrámaPolícia Poprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu