Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Polícia obvinila dve vodičky za jazdu pod vplyvom alkoholu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PREŠOV - Polícia obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky dve vodičky. Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, v prvom prípade išlo o 33-ročnú ženu z Lipian.

"V utorok (2. 5.) večer viedla obvinená žena po ceste z Lipian na obec Dubovica osobné auto Peugeot 206. Auto jazdilo nekoordinovane z jedného jazdného pruhu do druhého, čo si všimla hliadka železničnej polície a auto preto zastavila. Pri následnej kontrole sa vodička podrobila dychovej skúške na alkohol, pričom jej výsledok bol pozitívny s nameranou hodnotou viac ako dve promile," uviedol Džobanik.

 

DVE VODIČKY POD VPLYVOM ALKOHOLU ZA VOLANTOM Prešovskí a popradskí dopravní policajti obvinili včera z prečinu...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Thursday, May 4, 2023

Obe vodičky boli po obvinení umiestnené do cely policajného zaistenia

Druhá obvinená vodička je 26-ročná žena z Poľska, ktorá rovnako v utorok večer viedla po ceste v Novom Smokovci osobné auto. "Pre porušenie pravidiel cestnej premávky ju zastavila policajná hliadka. V rámci kontroly podrobili policajti vodičku dychovej skúške na alkohol. Aj v jej prípade bol výsledok pozitívny s nameranou hodnotou viac ako jedno promile," priblížil Džobanik s tým, že obe vodičky boli po obvinení umiestnené do cely policajného zaistenia.

Viac o téme: Alkohol za volantomPolícia VodičkyObvinenie Prešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu