Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Opäť alkohol za volantom: Muž v Zavare nafúkal vyše 3 promile

Muž nafúkal viac ako 3 promile alkoholu
Muž nafúkal viac ako 3 promile alkoholu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

ZAVAR - Polícia zastavila krátko po polnoci v obci Zavar v okrese Trnava neďaleko priemyselného parku 25-ročného muža na osobnom aute. V rámci kontroly policajti podrobili vodiča aj dychovej skúške, pri ktorej mal v dychu 3,08 promile alkoholu. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Policajná hliadka muža na mieste obmedzila na osobnej slobode a previezla na políciu na ďalšie úkony. "Vec si prevzali dopravní policajti, ktorí vodiča riešia v tzv. superrýchlom konaní," doplnila polícia.

V okresoch Trnava, Piešťany a Hlohovec eviduje polícia za posledný týždeň 14 pozitívnych dychových skúšok. Policajti zistili alkohol až šiestim vodičom a ôsmim cyklistom. "Alkohol asistoval aj pri tragickej nehode, po ktorej svojim zraneniam v nemocnici podľahla 19-ročná spolujazdkyňa. Len 20-ročný vodič vtedy nafúkal 0,71 promile," informovala polícia.

 

ZAČAL DEŇ A HNEĎ PUTOVAL DO CELY POLICAJTI ODSTAVILI VODIČA S 3 ‰ Zavarskí policajti dnes, krátko po polnoci, zastavili...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, May 3, 2023

 

Viac o téme: Alkohol za volantomVodičPriemyselný parkPolícia Zavar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu