Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Muž narazil do auta idúceho pred ním: Neuveriteľné, koľko nafúkal!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

SVIDNÍK - Vodič zo Svidníka narazil do auta idúceho pred ním, pri kontrole nafúkal viac ako tri promile. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že nehoda sa stala v utorok (2. 5.) po 14. hodine na Stropkovskej ulici vo Svidníku.

Hovorkyňa uviedla, že 44-ročný muž sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke. V dôsledku toho narazil do osobného vozidla idúceho pred ním. Po príchode policajnej hliadky sa obaja účastníci dopravnej nehody podrobili kontrole. "Svidníčan vodičské oprávnenie nepredložil, lustráciou bolo zistené, že vodičský preukaz má odobratý z dôvodu nepodrobenia sa preskúmaniu zdravotnej spôsobilosti," uviedla Ligdayová. Policajti zároveň u neho dychovou skúškou potvrdili prítomnosť alkoholu.

Video: Cestná pirátka si to po diaľnici hasila viac ako 170 KM/h

Cestná pirátka si to po diaľnici hasila viac ako 170 KM/h (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Opitého vodiča na mieste obmedzili na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bolo voči nemu povereným príslušníkom Okresného dopravného inšpektorátu vo Svidníku vznesené obvinenie pre trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: Alkohol za volantomNehodaMužPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu