Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Muž nahlásil podozrivého v obytnom dome: Polícia ho hneď zadržala

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

BRATISLAVA - Polícia zadržala v stredu muža, ktorého podozrivé správanie vo vnútorných priestoroch brány obytného domu na Kadnárovej ulici v Bratislave nahlásil jeden z obyvateľov. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

"Policajti toto oznámenie bezodkladne preverili, pričom na mieste, kúsok od uvedeného domu, bol na osobnej slobode obmedzený 30-ročný muž," priblížil. Následne zistili, že muž vošiel cez pootvorené dvere do obytného domu, zišiel do pivničných priestorov a s cieľom odcudziť uložené veci, poškodil pivničné dvere.

Archívne video: Polícia vyčíslila škodu po nehode v Petržalke

Polícia vyčíslila škodu po nehode v Petržalke (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Neďaleko miesta mužovho zadržania našli policajti aj skrutkovač a ďalšie náradie, ktoré páchateľ použil. "Vyvodením trestno-právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III. Zo strany povereného príslušníka Policajného zboru bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže," potvrdil Szeiff. V tejto súvislosti pripomenul, že včasné oznámenie občanov na linke 158 zvyšuje pravdepodobnosť zadržania páchateľa trestného činu.

Viac o téme: Obytný domMužPolícia Nahlásenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu