Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tragický záver pátrania: Maroša z Dúbravky (†19) hľadali od januára, našli ho mŕtveho

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Pohotovostný pátrací tím)

BRATISLAVA - Tragický záver malo pátranie po devätnásťročnom Marošovi z Bratislavy, ktoré trvalo od januára tohto roka. Vtedy bol videný naposledy, potom sa už nikomu neozval. Mladíka, bohužiaľ, našli tento víkend mŕtveho.

Telo tínedžera objavil okoloidúci v starom ramene Dunaja neďaleko Čunova. Okamžite zalarmoval políciu, ktorá privolala na pomoc hasičov, uviedla televízia JOJ. Presnú príčinu smrti určí pitva. 

Pátracia akcia po žene a jej malom synčekovi sa skončila tragicky (Zdroj: Týdenník policie, Horská záchranná služba)

O smutnej udalosti informoval Pohotovostný pátrací tím na Facebooku. "Maroš M. sa našiel, žiaľ, už neskoro," píše vo svojom príspevku. Po Marošovi pátrali  v spolupráci s ďalšími dobrovoľníckymi organizáciami. Polícia z obvodu Bratislava IV vykonala celkovo osem pátracích akcií, štyri z nich boli väčšie a zúčastnili sa na nich desiatky ľudí. "Táto udalosť nás všetkých zasiahla, keďže sme až do poslednej chvíle verili v šťastný koniec. Rodine a blízkym vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť," dodal pátrací tím. 

Tragický záver pátrania: Maroša
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Mladík bol naposledy videný v stredu 18. 1. okolo štvrtej hodiny ráno, keď odišiel z domu na Žatevnej ulici v bratislavskej Dúbravke s tým, že ide do práce. Na sebe mal vtedy oblečenú tmavozelenú vetrovku s kapucňou, červenú mikinu, modré rifle a hnedé topánky. Odvtedy sa nikomu neozval a mobil mal vypnutý. 

Viac o téme: SmrťPátranieNezvestnýMaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu