Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trestné oznámenie Smeru-SD na komentátora Tomáša Hudáka odmietli: Rozhodnutie zatiaľ nie je právoplatné

Tomáš Hudák
Tomáš Hudák (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Trestné oznámenie podané opozičným Smerom-SD na komentátora Tomáša Hudáka odmietli. Rozhodnutie zatiaľ nie je právoplatné. Vyplýva to z informácií, ktoré poskytol prokurátor Krajskej prokuratúry v Bratislave Patrik Hujsa.

"Trestné konanie je vedené na Okresnej prokuratúre Bratislava III, toto trestné oznámenie bolo neprávoplatne odmietnuté," podotkol prokurátor. Podanie trestného oznámenia na Hudáka za krivé obvinenie avizoval opozičný Smer-SD začiatkom marca. Dôvodom malo byť označenie strany za organizovanú zločineckú skupinu.

Archívne video: Opozičná strana Smer-SD avizuje trestné oznámenie na Generálnu prokuratúru SR pre zneužitie právomoci verejného činiteľa v súvislosti s rozhodnutím dočasne poverenej vlády poskytnúť stíhačky MiG-29 Ukrajine.

Opozičná strana Smer-SD avizuje trestné oznámenie na Generálnu prokuratúru SR pre zneužitie právomoci verejného činiteľa v súvislosti s rozhodnutím dočasne poverenej vlády poskytnúť stíhačky MiG-29 Ukrajine. (Zdroj: TASR/ Martina Kriková)

Viac o téme: Trestné oznámenieSmer-SDTomáš HudákNeprávoplatne odmietnuté
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu