Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Smer-SD sa snaží presvedčiť voličov dodržiavaním tradícií: V bratislavskej Petržalke stavali prvý máj!

Zobraziť galériu (22)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA – V bratislavskej Petržalke, na Námestí republiky pomáhalo v nedeľu podvečer stavať prvý máj predsedníctvo strany Smer-SD. Informovali širokú verejnosť, že sa rozhodli oživiť tento májový zvyk, pretože symbolizuje nádej na lepší rok, na lepšiu budúcnosť, uviedol vedúci tlačového oddelenia strany Smer-SD Ján Mažgút.

Smer-SSD staval v Petržalke máj: Prišli popredné tváre strany (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

K návšteve kultúrneho podujatia vyzýval Ján Mažgút, okresný predseda Bratislava-mesto a vedúci tlačového oddelenia strany Smer-SD aj na sociálnych sieťach. Na svojom facebookovom profile uviedol, že si touto kultúrnou akciou chcú pripomenúť “zvyky našich predkov ale aj ich význam v dnešnej dobe”. O kultúrny program sa postarali folklórny súbor Oprášené krpce, Valša a Čarovné husle.

 

PETRŽALČANIA ĎAKUJEME🍀DNES SA VIDÍME V POPRADE💪🏻🇸🇰 Včera sme sa presvedčili, že aj v Bratislave je kopec Slovákov, čo...

Posted by Robert Fico on Sunday, April 30, 2023

Predseda strany Smer-SD Robert Fico poďakoval účastníkom za návštevu a zároveň uviedol, že ho teší, že Slováci “milujú naše tradície a neblahoslavia všetko, čo pride z Bruselu”. Na prvý máj uviazali za hudobného sprievodu farebné stuhy. Podujatia pri príležítostí osláv prvého mája organizuje strana Smer-SD po celom Slovensku.

Viac o téme: Prvý májSmer-sd: robert ficoOslavy májRobert Fico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu