Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

SNS pozvala Smer a Hlas na rokovanie: Diskutovať chce o ceste k stabilnej vláde

(Zdroj: TASR - Pavel Neubauer)

BRATISLAVA - Mimoparlamentná SNS pozvala predsedov Smeru-SD Roberta Fica a Hlasu-SD Petra Pellegriniho na spoločné stretnutie v stredu 26. apríla o 13.00 h. Diskutovať chce o postupoch, ktoré majú viesť k stabilnej vláde. TASR o tom informovala hovorkyňa SNS Zuzana Škopcová.

VIDEO Predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko vypovedal v kauze Dobytkár na ŠTS v Banskej Bystrici

Predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko vypovedal v kauze Dobytkár na ŠTS v Banskej Bystrici (Zdroj: TASR/Ján Krošlák)

"SNS ponúkla predsedovi strany Hlas-SD, že sa súčasne v stredu pripojí svojím podpisom k jeho Národnej petícii za zmenu. Od predmetného stretnutia SNS očakáva, že sa bude diskutovať o jasných pozíciách politických strán, ktoré môžu byť v budúcnosti dôležité pri postojoch zahranično-politických a vnútroštátnych otázkach," uviedla.

V prvom kole navrhuje "nezávislé politické stretnutie strán, ktoré majú predpoklad vyhrať parlamentné voľby a zostavovať vládu". SNS má záujem na zlepšovaní komunikácie medzi Smerom-SD a Hlasom-SD. Cieľom stretnutí má byť deklarácia postojov a hodnôt. Verejnosti chce SNS ukázať, že sú politické strany, ktoré dokážu hľadať programové prieniky.

Viac o téme: VoľbyRokovanie SNSSmer - SDHlas - SD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu