Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Dráma v supermarkete: Agresívny muž ohrozoval personál aj zákazníkov! Scéna ako z akčného filmu

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

ŽARNOVICA – Obyčajný nákup sa zmenil na scénu, ako vystrihnutú z akčného filmu. Policajt sa počas svojho voľna vybral na nákup do jedného zo žarnovických supermarketov. Mal však „šťastie“, že v rovnakom čase si to do obchodu namieril aj muž, ktorý už od svojho vstupu do predajne začal robiť problémy.

K dramatickej situácii došlo začiatkom marca vo večerných hodinách v OD Tesco v Žarnovici. „Do predajne vošiel muž, ktorý po tom, ako vybral fľašu alkoholu z regála, si túto otvoril a napil sa z nej. Na svoje konanie bol upozornený pracovníčkou predajne,“ uviedla polícia.

Video: V žarnovickom Tescu vyčíňal agresívny muž, spacifikoval ho policajt v civile

V žarnovickom Tescu vyčíňal agresívny muž, spacifikoval ho policajt v civile (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Muž sa následne začal správať nebezpečne a agresívne. Pri pokladni udrel päsťou do brucha a pokúsil sa kopnúť pracovníka obchodného domu. To však nebolo všetko. „Na situáciu reagoval aj zákazník predajne, ktorého páchateľ začal napádať a naháňať ho po predajni s nožom v ruke, pričom kričal, že ho zabije a vyzýval ho na bitku,“ informovali policajti.

V tom čase bol na nákupe však našťastie aj ich kolega z oddelenia diaľničnej polície zo Žiaru nad Hronom. Ten vykonal služobný zákrok a nebezpečného muža spacifikoval. „Do príchodu policajnej hliadky tento policajt spolu s napadnutým zákazníkom zabránili ďalšiemu vyčíňaniu nebezpečného muža,“ dodala polícia. Z incidentu zverejnila aj video.

Viac o téme: PolicajtNákupObchodútočníkŽarnovica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu