Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dráma v Skalici: Zúfalý muž (44) sa chcel zastreliť priamo na námestí! Strašné, čo ho k tomu doviedlo

Dráma v Skalici
Dráma v Skalici (Zdroj: FB/Polícia SR)

SKALICA - Hotová dráma! Operátor na linke 158 prijal v sobotu, krátko pred obedom, hovor od muža, ktorý sa ocitol v ťažkej životnej situácii. Policajtom uviedol, že sa nachádza na námestí v meste Holíč a nikto sa k nemu nemá približovať, inak použije zbraň.

Polícia na sociálnej sieti informuje o dráme, ktorá sa odohrala v Skalici počas uplynulého víkendu. Muž sa chcel zastreliť priamo na námestí. "Na miesto boli ihneď vyslané policajné hliadky, ktoré situáciu preverili a zabezpečili priestor tak, aby nedošlo k ohrozeniu života alebo zdravia ďalších osôb. Muž mal pritom jednu ruku neustále schovanú pod bundou, a naznačoval, že drží zbraň," informovali policajti. 

Polícia sa teda situáciu snažila riešiť s maximálnou opatrnosťou. Na miesto boli vyslaní aj policajní vyjednávači. Policajtom sa podarilo nadviazať s mužom kontakt a nakoniec sa okresnému riaditeľovi zdôveril aj s motívom svojho konania. K zúfalému činu ho mal dohnať pocit krivdy z nespravodlivého odsúdenia. 

archívne video

Kolaps v obchodnom dome, polícia musela žene poskytnúť prvú pomoc (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

"Po ubezpečení zo strany nášho kolegu, že sa vecou bude zaoberať nielen polícia, ale aj príslušná prokuratúra, sa muž rozhodol spolupracovať a v sprievode policajtov sa presunul na policajné oddelenie. Tam mu policajti privolali RZP, ktorí si nešťastného muža nakoniec prevzali a do svojej starostlivosti. Vďaka pohotovej reakcii a výbornej komunikácii pána riaditeľa sa celá udalosť skončila bez zranení," dodali muži zákona. 

Viac o téme: SamovrahDrámaVyjednávaniePolícia Skalica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu