Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Detaily hororu v Bratislave: Po vražde Jana muža oholila a umyla, o jej osude rozhodovali na psychiatrii, padol verdikt!

(Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA – Jana V. (52), ktorá čelí obvineniu z vraždy svojho manžela, putuje do väzby. Rozhodnutie padlo v pondelok a to na netradičnom mieste – v priestoroch psychiatrického oddelenie nemocnice. Tam skončila po tom, ako bolo v byte, kde žila aj s manželom, nájdené jeho telo bez známok života.

Vražda, ktorá otriasla hlavným mestom, sa odohrala minulý týždeň, 47-ročný muž mal zomrieť ešte v stredu, jeho žena však zavolala záchranárov až vo štvrtok. Na bruchu mal vážne bodno-rezné poranenia, pomôcť mu už nevedeli. Šokujúce na celom prípade bolo, že muža našli ležať v posteli, umytého a oholeného. Takto upraviť ho mala manželka až po jeho smrti.

Video: Vražda na Bieloruskej ulici: Výpoveď suseda

Vražda na Bieloruskej ulici: Výpoveď suseda (Zdroj: Facebook/ Maarty)

Žena mala byť podľa susedov psychicky labilná. Z bytu, kde s nebohým bývali, sa mali často ozývať hádky. Na psychiatrii skončila potom, ako bola zadržaná. Napriek tomu, že štandardne sa o vzatí do väzby rozhoduje na súde, v tomto prípade prišla eskorta za 52-ročnou ženou priamo do nemocnice. Tam prebehol aj jej výsluch.

Sudca ju nakoniec vzal do väzby. "Na základe návrhu prokurátorky Krajskej prokuratúry BA vzal sudca pre prípravné konanie obvinenú J.V. do väzby z dôvodu tzv. útekovej a preventívnej väzby," citovala TV JOJ hovorcu Krajskej prokuratúry v Bratislave Juraj Chylo. Hrozí jej 20 rokov za mrežami.

Viac o téme: ŽenaVraždaVäzbaSúd Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu