Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia pátra po bratislavskom taxikárovi: Zmizol bez stopy! Naposledy ho videla jeho družka

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

TRNAVA - Polícia pátra po nezvestnom päťdesiatštyriročnom Hermanovi Demkovi zo Stupavy, prechodným pobytom v Trnave. Naposledy ho videla jeho družka ešte 10. februára ráno, kedy jej povedal, že ide autom do servisu do Bratislavy.

Nezvestný pracuje ako taxikár v Bratislave. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti, kde zverejnila aj Demkovu fotografiu aj opis jeho auta.

Polícia pátra po 54-ročnom H. Demkovi, ktorý pracuje ako taxikár v Bratislave
Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra po 54-ročnom H. Demkovi, ktorý pracuje ako taxikár v Bratislave  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Herman je 165 centimetrov vysoký, chudej postavy. Má krátke prešedivené vlasy, modrosivé oči a nosí dioptrické okuliare. Pôsobí starším dojmom. Oblečené mal bledé nohavice, tmavé tenisky, zelenú maskáčavú bundu a so sebou mal tašku červeno-čiernej farby. 

Polícia sa v Košiciach naháňala s vodičom, ktorý si to namieril na autoumyvárku (archívne video)

Polícia sa v Košiciach naháňala s vodičom, ktorý si to namieril na autoumyvárku a potom na trávnik (Zdroj: Tip čitateľa)

Polícia sa v tejto súvislosti obracia na verejnosť so žiadosťou o spoluprácu. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, je možné oznámiť na telefónnom čísle 158, prípadne súkromnou správou na profile trnavskej polície na sociálnej sieti.

Viac o téme: TaxikárPolícia pátraBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu