Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalšie nezvestné deti: Polícia pátra po Kevinovi, ušiel z nemocnice! 14-ročnú Jennifer našli

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

REVÚCA - Polícia v Revúcej žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 16-ročnom Kevinovi Molnárovi z Fiľakova. Naposledy bol videný v rožňavskej nemocnici. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

"Naposledy bol v nemocnici v Rožňave, ktorú svojvoľne opustil, a v súčasnej dobe sa nachádza na neznámom mieste," uviedla polícia s tým, že nezvestný je chovancom Reedukačného centra v Tornali. Kevin Molnár je vysoký 165 centimetrov, má štíhlu postavu, hnedé vlasy a tmavohnedé oči.

 

KEVIN ODIŠIEL Z NEMOCNICE, DAJTE NÁM VEDIEŤ KDE SA ZDRŽIAVA Polícia v Revúcej pátra po nezvestnom 16-ročnom Kevinovi...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Monday, February 13, 2023

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linke tiesňového volania číslo 158 alebo prostredníctvom stránky polície na sociálnej sieti.

Jennifer Ingrid našli

Aktualizované o 15:20

Policajti pátrali aj po 14-ročnej Jennifer, ktorú naposledy videli v bratislavskej Vrakuni. Našťastie sa mladé dievča podarilo nájsť v bratislavskom okrese.

Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po nezvestnej 14-ročnej Jennifer Ingrid Indrichovičovej. "Menovaná bola naposledy videná v nedeľu 12.02.2023 v mieste jej bydliska na Kazanskej ulici. Odvtedy o sebe nepodala žiadnu informáciu a miesto jej súčasného pohybu nie je známe," uviedol Michal Szeiff, bratislavský krajský policjaný hovorca.

Popis nezvestnej: 158 cm vysoká, štíhlej postavy, tmavozelené vlasy po plecia. Oblečené mala tmavomodrú bundu po stehná, kožený batoh zn. GUESS, obuté čierne čižmy.

Ak disponujete akýmikoľvek informáciami, ktoré by viedli k vypátraniu nezvestnej osoby, môžete to polícii oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou súkromnej správy na FB Polícia SR Bratislavský kraj.

Viac o téme: NemocnicaPátraPolícia Kevin MolnárFiľakov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu