Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mikulec sa pochválil novou ženou! SEXI blondínka s mega výstrihom mu robila garde na galavečere

Mikulec má novú partnerku, ktorú ukázal aj na galavečeri. Zobraziť galériu (6)
Mikulec má novú partnerku, ktorú ukázal aj na galavečeri. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Vlado Anjel, YouTube/Tatranec Tatranský)

BRATISLAVA - Možno by ste to doňho nepovedali, ale minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) je poriadny Cassanova, čo sa týka partneriek. Jeden sexi kus strieda druhý a ani v tomto prípade to nie je inak. Mikulec dokonca svoju najnovšiu polovičku priviedol aj na nedávny slávnostný galavečer k 30. výročiu vzniku Slovenskej republiky.

archívne video

Slávnostný galavečer pri príležitosti 30. výročia vzniku SR (Zdroj: Topky/Ján Zemier)

Kráska z Tatier a známosť s Matejkovou

Napriek tomu, že Mikulec si súkromie počas posledných rokov stráži, bystrejším pozorovateľom nemohlo ujsť, že v živote šéfa rezortu vnútra sa objavili aj v minulosti výnimočné krásky. Medzi nimi bola podľa Nového Času určite aj Michaela Gálová. Tá sa ešte pred niekoľkými rokmi preslávila vo virálnom tatranskom videu ku skladbe Happy od Pharella Williamsa.

Mikulec sa pochválil novou
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube/Tatranec Tatranský)

Mikulec sa dokonca v minulosti stretával a tvoril pár s terajšou hovorkyňou Richarda Sulíka Katarínou Matejkovou. S ňou zároveň pôsobil vo vojenskom spravodajstve.

Katarína Svrčeková
Zobraziť galériu (6)
Katarína Svrčeková  (Zdroj: SITA/Gabriel Kuchta)

Nová sexica na červenom koberci

Mikulec má už novú známosť. Aj keď blízki spolustraníci ju podľa vlastných slov už spoznali skôr, na tatranskom teambuildingu OĽaNO, verejnosť sa o kráske s veľkým výstrihom dozvedela až z posledných záberov na červenom koberci počas galavečera k 30. výročiu vzniku Slovenskej republiky. 

Mikulec sa pochválil novou
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Ministerstvo o Mikulcovom súkromí nechce hovoriť

Mikulcova nová partnerka sa volá Zuzana a priviedol ju na slávnostný večer v bielych šatách s hlbším výstrihom. Ministerstvo bolo ale v prípade otázok na novú známosť Mikulca skúpe na informácie. "Ide o súkromie pána ministra, ktoré nebude komentovať," povedala Novému času hovorkyňa Zuzana Eliášová.

Mikulec sa pochválil novou
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Viac o téme: ŽenyPartnerkaOĽaNORoman Mikulec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu