Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Polícia žiada o informácie v súvislosti s nehodou pri otočisku MHD v Bratislave

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o informácie v súvislosti s tragickou nehodou, ku ktorej došlo 3. januára pri autobusovom otočisku Pri kríži na Saratovskej ulici v Bratislave. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"V dôsledku dopravnej nehody, ktorá sa stala medzi autobusom MHD a chodcom, utrpel chodec zranenia nezlučiteľné so životom," priblížila hovorkyňa. Informácie môžu občania poskytnúť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne formou správy na profile Polícia SR – Bratislavský kraj na sociálnej sieti.

Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, pátra po totožnosti tejto ženy
Zobraziť galériu (2)
Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, pátra po totožnosti tejto ženy  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Bratislavský dopravný podnik poskytuje polícii plnú súčinnosť

Hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec už skôr informoval, že autobus linky 83 po obslúžení zastávky Pri kríži a zatvorení dverí odbáčal do jazdného pruhu, pričom v rovnakom čase vozidlo v priestore zastávky obchádzal z bočnej strany chodec, ktorého správanie nenasvedčovalo, že by mal v úmysle nastúpiť. Krátko na to stratil rovnováhu, následkom čoho prišlo ku kolízii. Deklaroval, že DPB poskytuje pri vyšetrovaní polícii plnú súčinnosť.

Viac o téme: NehodaPolícia BratislavaOtočisko MHDŽiadosť o informácie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu