Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovská tragédia na R1: Iba 14-ročné dievča vbehlo rovno pod auto! Po náraze nemalo šancu

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

VOZNICA – Tragédie na našich cestách pokračujú. V pondelok podvečer vyhasol na rýchlostnej ceste R1 život iba 14-ročného dievčaťa, ktoré vošlo priamo do cesty prichádzajúcemu vozidlu. Nasledovala zrážka s fatálnymi následkami.

Archívne video: Nehoda na klzkej vozovke: Vodička zišla z cesty, zastavil ju až strom

Nehoda na klzkej vozovke: Vodička zišla z cesty, zastavil ju až strom (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

K tragickej nehode došlo na diaľnici R1 v katastri obce Voznica. „Pri odpočívadle Voznica vošla vodičovi osobného auta náhle do cesty 14-ročná dievčina následkom čoho došlo k jej zrážke,“ uviedla polícia. Dodali, že dievčina nebola označená žiadnymi reflexnými prvkami. Nehoda sa jej stala osudnou. Pri zrážke utrpela ťažké zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla.

 

14-ROČNÁ DIEVČINA ZRÁŽKU NEPREŽILA K tragickej dopravnej nehode došlo včera (2.1.) v podvečerných hodinách na diaľnici...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Tuesday, January 3, 2023

„V súvislosti s nehodou už bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Do vyšetrovania nehody bol pribraný aj znalec z odboru cestnej dopravy,“ informovala polícia. Ľudí vyzvali, aby nezabúdali, že diaľnicu môžu používať len vodiči motorových vozidiel. Iným účastníkom cestnej premávky je jej používanie zakázané.

Viac o téme: NehodaR1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu