Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šok na politickej scéne: Bývalý podpredseda parlamentu čelil zoči voči smrti a musel ísť pod nôž!

Laurenčík skončil pod nožom na operačnom stole! Zobraziť galériu (4)
Laurenčík skončil pod nožom na operačnom stole! (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

BRATISLAVA - Každý určite dobre vie, že zdravie je, najmä v aktuálnych dňoch, to najdôležitejšie. Navyše, určite má prednosť aj pred osobnou kariérou či prácou a svoje by o tom určite vedel momentálne povedať aj bývalý podpredseda parlamentu z SaS Milan Laurenčík. Ten veľmi potichu musel podstúpiť vážnu operáciu a dokonca čelil smrti!

archívne video

Fico vo vystúpení v parlamente skonštatoval, že Smer využije každú príležitosť na odvolanie tejto vlády (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Navštívila ma tá s kosou, zdravotníci jej ukázali prostredník

Informoval o tom sám bývalý podpredseda NR SR Laurenčík na sociálnej sieti, ktorý sa prihlásil z centra Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. Laurenčík dokázal tento svoj vážny stav tajiť pomerne dlho, keďže celý zdravotný problém sa spustil pred pol mesiacom. "Pred 16 dňami má navštívila tá s tou kosou. Naši lekári a zdravotníci jej ukázali prostredník. Ďakujem kolektívu zdravotníkov NÚSCCH v Bratislave, ktorí sa 16 dní o mňa starali a heroickými výkonmi dokázali, že sú ľuďmi na správnom mieste," skonštatoval Laurenčík, ktorý týmto nečakaným príspevkom zrejme vystrašil viacerých svojich podporovateľov.

Šok na politickej scéne:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Milan Laurenčík)

Pevné zdravie mu dokonca okrem blízkych ľudí želajú aj kolegovia z Národnej rady, medzi nimi aj ďalší bývalý podpredseda parlamentu Juraj Šeliga zo Za ľudí.

Šok na politickej scéne:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Juraj Šeliga)

Viac o téme: SaSPodpredseda parlamentuMilan Laurenčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu