Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Neuveríte, ako dopadol bývalý podpredseda parlamentu: Najskôr operácia, potom táto TÁCKA liekov!

Laurenčík skončil s veľkou kopou liekov a je zase v nemocnici. Zobraziť galériu (3)
Laurenčík skončil s veľkou kopou liekov a je zase v nemocnici. (Zdroj: Facebook/Milan Laurenčík)

BRATISLAVA - Milana Laurenčíka si mnohí pamätajú ako bývalého podpredsedu parlamentu za liberálnu SaS. Ten v kresle podpredsedu pôsobil od volieb v roku 2020 až po jeho koniec, kedy SaS odišla do opozície a on ako náhradník musel opustiť aj poslaneckú lavicu. Búrlivú pracovnú kariéru však vystriedali nepríjemné zdravotné problémy, s ktorými sa teraz musí pasovať s obrovskou náručou liekov!

archívne video

Na Slovensku podľa Laurenčíka absentuje vnútropolitická diskusia o tom, aká EÚ je pre Slovensko najprijateľnejšia (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

Len koncom minulého roka sa priaznivci Laurenčíka cez sociálne siete dozvedeli, že náhle skončil v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb. Fotka z nemocničného lôžka mnohých vystrašila a sám bývalý podpredseda parlamentu deklaroval, že ho navštívila "tá s kosou".

Návrat do nemocnice a fotka z nemocnice

Dlhých 16 dní lekári Laurenčíka obskakovali v snahe zachrániť mu život. Začiatkom februára však opäť verejnosť informoval, že sa musí do nemocnice vrátiť. "Čaká má ďalší týždeň v rukách našich zdravotníkov … ďakujem všetkým za starostlivosť," napísal člen SaS, ktorý tiež zverejnil ďalšiu fotku z lôžka.

Neuveríte, ako dopadol bývalý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Milan Laurenčík)

Veľká kopa liekov

Ďalší záber bol však ešte desivejši. Laurenčík si doteraz vystačil len so zopár liekmi, no všetko sa zmenilo a fanúšikom ukázal, čím si musí jeho pečeň v najbližších dňoch prechádzať. "Ešte pred tromi mesiacmi som jedol pol tabletky Co-Valsacor a keď ma bolela hlava, tak Ibalgin. A teraz mám takúto zbierku," napísal k fotografii Laurenčík.

Neuveríte, ako dopadol bývalý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Milan Laurenčík)

Viac o téme: OperáciaNemocnicaLiekySaSMilan LaurenčíkBývalý podpredseda parlamentu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu