Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hororová noc: Vodič zrazil 53-ročného muža, zachyteného o auto ho vliekol niekoľko kilometrov

Nehoda v okrese Trebišov
Nehoda v okrese Trebišov (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

LELES – Doposiaľ nezistené auto zrazilo v noci na utorok 53-ročného chodca na ceste od obce Leles na Kráľovský Chlmec v okrese Trebišov.

archívne video

Nehoda na klzkej vozovke: Vodička zišla z cesty, zastavil ju až strom (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

"Po zrážke došlo k zachyteniu chodca o podvozok, pričom vozidlo takto vlieklo osobu cez Kráľovský Chlmec až do obce Pribeník, kde došlo k jej uvoľneniu," informovala polícia na sociálnej sieti. Ako priblížila košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, stalo sa tak pred jedným z rodinných domov na Hlavnej ulici, pričom chodec ostal ležať v strede cesty. Vozidlo, ktoré malo do chodca naraziť a vliecť ho niekoľko kilometrov, z miesta nehody odišlo a jeho vodič neposkytol chodcovi prvú pomoc ani mu pomoc neprivolal.

Zranenia, ktoré chodec utrpel, boli nezlučiteľné so životom. To, či bol nebohý pod vplyvom alkoholu alebo iných omamných látok, zistí až nariadená pitva.

Hľadajú svedkov 

Policajti miesto udalosti dôkladne zadokumentovali aj za prítomnosti znalca z odboru cestná doprava. Vo veci už koná vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trebišove, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia v súbehu s prečinom neposkytnutia pomoci. Bližšie okolnosti, za akých k tejto tragickej dopravnej nehode došlo, je predmetom vyšetrovania. Polícia po neznámom vozidle a jeho vodičovi intenzívne pátra.

Polícia sa so žiadosťou o pomoc obracia na verejnosť, v prípade, ak v čase dopravnej nehody prechádzali okolo a majú jej priebeh zachytený na videozázname, prípadne disponujú inými relevantnými informáciami, ktoré by polícii mohli pomôcť pri vyšetrovaní  tejto tragickej udalosti, aby to oznámili osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, na známom bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na oficiálnej stránke na Facebooku Polícia SR – Košický kraj.

Vec na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície, ktorý v súvislosti s dopravnou nehodou začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia v súbehu s trestným činom neposkytnutia pomoci.

 

TRAGICKÁ NEHODA S OTÁZNIKMI: VODIČ VLIEKOL ZRAZENÉHO MUŽA NIEKOĽKO KILOMETROV V noci viedol doposiaľ nezistený vodič...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Tuesday, November 29, 2022

 

Viac o téme: NehodaMužChodecVliekolLeles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu