Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nešťastná sobota na severe Slovenska: Smrť našiel taxikár so zákazníčkou na Kysuciach, nehoda sa stala aj na Orave!

Tragická nehoda sa stala na Kysuciach, no aj na Orave. Zobraziť galériu (3)
Tragická nehoda sa stala na Kysuciach, no aj na Orave. (Zdroj: Polícia SR)

POVINA/LOKCA - To, čo sa počas tohto víkendu deje na cestách na severe Slovenska je mimoriadne tragické. Došlo totiž k dvom dopravným nehodám, pričom jedna z nich je mimoriadne tragická a prišli pri nej o život dvaja ľudia! Polícia neustále prízvukuje, aby boli vodiči za volantom ohľaduplní a pozorní, no začiatok tohto víkendu z pohľadu vodičov zatiaľ vyzerá mimoriadne nešťastne.

archívne video

Hrôzostrašná dopravná nehoda v Bratislave: Auto ostalo úplne zdemolované (Zdroj: Tip čitateľa)

Začíname tou mimoriadne tragickou, na ktorú upozornila TV JOJ. Všetko sa to zbehlo v katastri obce Povina na Kysuciach. Došlo ku zrážke medzi taxíkom, ktorý navyše viezol pasažierku a kamiónom. Dopravu museli policajti dokonca odkloniť.

Taxikár ani zákazníčka nemali šancu na prežitie

Mimoriadne vážna nehoda sa, žiaľ, ukázala aj ako tragická, keďže po zrážke s kamiónom prišiel o život aj samotný taxikár so zákazničkou v aute. Tí nemali po tomto strete šancu na prežitie. "Dňa 26.11.2022 v skorých ranných hodinách došlo z doposiaľ presne nezistených príčin na ceste prvej triedy č. 11 v katastrálnom území obce Povina, okr. Kysucké Nové Mesto, k čelnej zrážke nákladného motorového vozidla zn. Volvo a osobného motorového vozidla zn. Opel Astra Combi," píše polícia v tlačovej správe o nehode.

Nešťastná sobota na severe
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR)

Ďalšie podrobnosti odhalí až pitva

"Pri dopravnej nehode utrpel 21-ročný vodič a 59-ročná spolujazdkyňa zranenia, ktorým na mieste podľahli. U 26-ročnej vodičky nákladného motorového vozidla vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom. U nebohých bola nariadená súdna pitva," skonštatovala polícia s tým, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Nešťastná sobota na severe
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR)

Ďalšia nehoda sa stala na Orave v obci Lokca

To však nebolo všetko, pretože doobeda sa na neďalekej Orave pri obci Lokca stala ďalšia nehoda, na ktorú upozornil portál ZRegiónu. Konkrétna kolízia sa stala na mieste medzi obcou Lokca smerom do Námestova. Na mieste museli zasahovať záchranné zložky a tvorili sa aj kolóny.

"Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách," prízvukuje na záver polícia.

Viac o téme: NehodaKamiónTaxikárOravaPovina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu