Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragická nehoda v Šarišských Michaľanoch: Polícia začala trestné stíhanie! Zomrela 48-ročná žena

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

SABINOV - Trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia spáchaný v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví vedie polícia v súvislosti s pondelkovou (21. 11.) tragickou dopravnou nehodou medzi Veľkým Šarišom a Šarišskými Michaľanmi.

archívne video

Nehoda na klzkej vozovke: Vodička zišla z cesty, zastavil ju až strom (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Nehoda, ku ktorej došlo krátko pred 16.00 h, si vyžiadala život 48-ročnej ženy. Ako uviedla Ligdayová, 39-ročný občan Ukrajiny jazdil na osobnom aute značky Hyundai, pričom v úseku zákazu predbiehania v zákrute predbiehal iné osobné vozidlo, prešiel do protismeru, kde čelne narazil do vozidla značky Peugeot.

"Vodičkou bola 48-ročná žena, ktorá následkom zrážky utrpela zranenia, na mieste im podľahla. V dôsledku zrážky už ani 25-ročná vodička s vozidlom značky Audi zrážke nevedela zabrániť a narazila do vozidiel, táto žena utrpela zranenia. Vodič z Ukrajiny, ako aj jeho 16-ročný spolujazdec boli tiež zranení," doplnila Ligdayová. Polícia podľa jej slov preveruje všetky okolnosti dopravnej nehody, skúma jej presnú príčinu, ako aj mieru zavinenia účastníkov.

Viac o téme: NehodaAutonehodaTrestné stíhanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu