Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rozhodne sa nenudí! PREKVAPIVÝ koníček exministra školstva: Branislav Gröhling ako Rocky Balboa

Branislav Gröhling Zobraziť galériu (4)
Branislav Gröhling (Zdroj: archív B.G. )

BRATISLAVA - Zdá sa, že exminister školstva Branislav Gröhling sa nenudí ani potom, čo odišiel zo svojho postu. Na chuť prišiel svojmu staronovému koníčku - boxovaniu.

Bývalý minister školstva Branislav Gröhling sa dal na chudnutie! Už dva mesiace, podľa jeho vlastných slov, sa snaží vykresať krajšiu postavu. K tomu rozhodne patrí aj pohyb. Gröhling preto začal so zaujímavým športom - boxom. Tomu sa venoval aj v minulosti, no pre zranenie ramena a následnú operáciu s tým musel prestať. Teraz sa mu opäť venuje naplno, pričom, ako sám hovorí, si pri ňom vyčistí aj hlavu. 

"Zistil som, že box je ideálny šport na vyčistenie hlavy," povedal pre Topky Gröhling. "Chodím si zaboxovať vždy, keď mi to práca dovolí, najmä keď sa vo mne nahromadia negatívne myšlienky a potrebujem vypustiť paru," priblížil s tým, že si myslí, že mu to celkom ide.

Branislav Gröhling
Zobraziť galériu (4)
Branislav Gröhling  (Zdroj: archív B.G. )
Branislav Gröhling
Zobraziť galériu (4)
Branislav Gröhling  (Zdroj: archív B.G. )

"Ale musím si dávať pozor a nepreháňať, lebo som absolvoval vážnu operáciu ramena a nechcem si privodiť zranenie," prezradil exminister. "Boxujem len do boxovacieho vreca, lebo nechcem skončiť s ušami ako karfioly, aké majú niektorí boxeri," dodal s humorom Gröhling.

archívne video

Bývalý minister školstva Gröhling sa pustil do toho súčasného a pomenoval jeho údajne zásadné zlyhanie (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Viac o téme: ŠportBoxExministerBranislav Gröhing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu