Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kuchárka odhalila, ako sa dá čo najrýchlejšie rozpustiť maslo: Najlepší trik na pečenie, zhodujú sa ľudia

(Zdroj: TikTok/passionforsavings)

WASHINGTON - Na sociálnej sieti sa objavilo video obľúbenej influencerky, ktorá so svojimi fanúšikmi zdieľala tip, ako čo najrýchlejšie rozpustiť maslo. Ohromila tisíce ľudí, ktorí to utekali hneď vyskúšať. Vraj zaručene funguje!

Tajomstvo spočíva v tom, ako čo najrýchlejšie rozpustiť maslo, či už ho potrebujete na chlieb alebo na pečenie. Pomocou pohára vody, ktorý zahrejete horúcou vodou, najrýchlejšie s rýchlovarnou kanvicou, by ste za pár minút mohli dosiahnuť želaný výsledok. Pohár najskôr naplňte vriacou vodou, ktorú neskôr vylejete, a potom prikryte kúsok alebo celú kocku masla.

Ľudia autorke videa na sociálnej sieti ďakujú a tvrdia, že je to "najlepší tip na pečenie všetkých čias". Dlhé čakanie pri pečení, kým sa maslo rozpustí, je tak nenávratne preč a vianočné pečenie je zachránené. 

Za pár minút sa z vášho masla vďaka tomuto triku stane dokonale mäkká hmota ideálna na použitie. Niektorí ale namietajú a tvrdia, že to isté docielite, ak maslo zohrejete v mikrovlnnej rúre. Jedno je však isté - oba spôsoby sú účinné a ušetria vám drahocenný čas. 

Viac o téme: MasloTipy a triky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu