Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vážna tragická nehoda neďaleko Sačurova: Zranilo sa päť osôb

Škoda bola vyčíslená na 30.000 eur
Škoda bola vyčíslená na 30.000 eur (Zdroj: Facebook/Polícia - Prešovský kraj)

VRANOV NAD TOPĽOU - Päť ľudí sa zranilo pri nedeľňajšej (30. 10.) dopravnej nehode, ku ktorej došlo medzi obcami Sačurov a Sečovská Polianka v okrese Vranov nad Topľou. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Podvečer 34-ročná vodička z Košíc viedla osobné vozidlo na priamom úseku cesty v smere od obce Sačurov do obce Sečovská Polianka. Z doposiaľ nezistenej príčiny prešla s vozidlom do protismeru, kde narazila do osobného vozidla, ktorého vodičom bol 50-ročný Vranovčan. V dôsledku dopravnej nehody došlo k viacerým zraneniam u cestujúcich," uviedla Ligdayová. S vodičkou boli v aute štyri osoby vo veku 35, piatich, štyroch a jedného roka, ktoré boli zranené.

Celková škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na 30.000 eur. Obaja vodiči boli na mieste podrobení dychovým skúškam, v oboch prípadoch bol výsledok negatívny. "Polícia okolnosti dopravnej nehody vyšetruje, skúma sa aj mieru zavinenia jednotlivých účastníkov. V prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví," dodala Ligdayová.

 

VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA Včera večer došlo na ceste medzi Sačurovom a Sečovskou Poliankou k vážnej dopravnej nehode. 34...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Monday, October 31, 2022

 

Viac o téme: Polícia Tragická nehodaPrešovský krajZranené osoby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu