Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Voľby 2022: Jozef Viskupič: Ďakujem za prejavenú dôveru, na definitívu si počkáme

Jozef Viskupič
Jozef Viskupič (Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj)

TRNAVA – Po spočítaní viac ako 79 percent okrskov vedie v Trnavskom samosprávnom kraji (TTSK) podľa predbežných výsledkov súčasný predseda TTSK Jozef Viskupič (OĽANO, Nova, Kresťanská únia, Zmena zdola, SaS, KDH, Spolu, Šanca, ODS, Za ľudí, Sme rodina, OKS, DS, Maďarské fórum) s viac ako 39 percentami.

"Ďakujem za prejavenú dôveru občanom kraja, ale na definitívu si ešte musíme počkať," uviedol Viskupič. Ako doplnil, je rád, že práca, ktorá sa urobila na úrade za päťročné obdobie, našla odozvu aj pri týchto voľbách. "Chcel by som sa poďakovať všetkým zamestnancom úradu za to, ako sme zvládli náročné obdobie, kandidátom a volebnému tímu a v neposlednom rade rodine," povedal Viskupič.

Viceprezident Policajného zboru Imre: V tejto chvíli evidujeme vyše 180 podnetov na Policajný zbor (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Aktuálny predseda TTSK si zriadil volebnú centrálu v jednej z trnavských reštaurácii. Okrem novinárov Viskupič pozval rodinu, priateľov a kandidátov na krajských poslancov za spomínanú koalíciu.

Viac o téme: Jozef ViskupičTTSKVoľby 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu