Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Polícia zadržala 36-ročného drogového dílera v Bratislavskom kraji

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BRATISLAVA - Bratislavská polícia v stredu (21. 9.) podvečer zadržala 36-ročného drogového dílera. Minimálne od augusta minulého roka mal na viacerých miestach v Bratislavskom kraji opakovane neoprávnene zadovažovať omamné a psychotropné látky. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Išlo najmä o metamfetamín (pervitín), ktorý mal po predchádzajúcom telefonickom kontakte prepravovať distribútorom alebo konečným užívateľom na vopred dohodnuté miesta v okrese Malacky," približuje polícia. Pri osobnej i domovej prehliadke zaistila štyri stopy s obsahom neznámej bielej kryštalickej látky a jednu stopu s obsahom neznámej zelenej sušenej rastliny.

Vďaka skvelému nasadeniu policajtov ďalší drogoví dealer na Záhorí ukončil svoju zárobkovú činnosť

Vďaka skvelému nasadeniu policajtov ďalší drogoví dealer na Záhorí ukončil svoju zárobkovú činnosť (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Polícia v tejto veci začala trestné stíhanie vo veci zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V prípade preukázania viny hrozí mužovi trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Viac o téme: DrogyDílerPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu